Handelsbetingelser

Lovgivning:
Salg af varer hos Red & White Drink sker på vegne af BELEZA IVS CVR: 35681922, i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer.

Priser og Betalingsmetoder:
Gældende dagspriser oplyses på hjemmesiden www.redandwhitedrink.com. Priserne er i danske kr. inkl. 25% moms hvor intet andet nævnes.
Betalingbetingelser er netto kontant. Med mindre andet er aftalt.
Betaling med  Dankort, VISA, MasterCard, MobilPay eller bankoverførelse.
Betaling på faktura med kredit, kun for registrerede virksomheder og foreninger efter aftale med BELEZA IVS.
Ved for sen betaling af fakturaer opkræves præcis månedlig rente på 2% og rykkergebyr på kr. 100,00 pr. rykker.

Bestilling:
Bestilling af varer foretages via hjemmesiden www.redandwhitedrink.com. Alternativt via e-mail eller telefon mod et bestillinggebyr på kr. 40,00 for manuel oprettelse af ordren.

Fragt og Levering:
Ordrer sendes og leveres til hoveddør eller kantsten på hverdage i tidsrummet 8:00 til 16:00.
Ordrer afgivet inden kl. 12.00 afsendes samme dag med levering indenfor 1-2 hverdage.
Ved levering af pallegods opkræves Kunden ved manglende returpaller kr. 80,00 pr. stk. og ved eventuel forgæves kørsel kr. 500,00 samt færgeudgiften ved levering til ikke-brofaste øer.

Afhentning:
Kunden adviseres pr. email/sms om muligt afhentningstidspunkt så snart ordren er taget i ekspedition, typisk indenfor 1-2 timer efter afgivelse af ordrer i normal åbningstid. Ved bestilling inden kl. 12:00 og såfremt varen er på lager vil ordren kunne afhentes senere samme dag.

Retur- og fortrydelsesret:
Retur- og fortrydelsesret ydes ikke på køb af føde- og drikkevarer, kun på nonfood produkter jf. forbrugeraftaleloven med 14 dages fortrydelsesret. Returnering af føde- og drikkevarer skal aftales med BELEZA IVS forud for ordreafgivelsen. Returnering af varer kan foretages inden for BELEZA IVS´ normale åbningstider. Varen skal være i original emballage og samme stand og salgsenhed som leveret af BELEZA IVS. Forsendelsesomkostninger forbundet med returneringen afholdes af Kunden og skal iværksættes af Kunden selv. Advisering fra Kunden vedr. returnering skal ligeledes ske via e-mail til BELEZA IVS på sale@rawdrink.dk. Refundering af tilgodehavender overføres inden for 8 dage til det betalingskort varerne er købt med eller via bankoverførsel til et af kunden oplyst kontonummer.

Reklamation:
Reklamationsret ydes jf. forbrugeraftaleloven dog på føde- og drikkevarer begrænset til varens naturlige holdbarheddato.
Modtages en forkert vare bedes Kunden kontakte BELEZA IVS for aftale om inspektion og eventuel ombytning af varerne. Såfremt varen ikke kan ombyttes rettidigt tages varen retur og det betalte beløb blive krediteret og udbetalt til en af Kunden oplyst konto.
Påståede dårlige varer refunderes kun ved reklamation med minimum 80% af varens originale indhold og efter producentens undersøgelse og anerkendelse af eventuelle fejl.

Gyldighed og Forbehold:
Gældende Handelsbetingelser for BELEZA IVS publiceres og opdateres på www.redandwhitedrink.com. Det er Kundens ansvar at holde sig ajour med de gældende betingelser forud for enhver transaktion.
Der tages forbehold for: Valutaændringer, force majeure, leveringsvigt, afgiftsændringer, prisændringer, udsolgte varer og trykfejl. Alle varer leveres så længe lager haves.

Virksomheds- og Persondata:
BELEZA IVS foretager registreringen af virksomheds- og personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen korrekt. Oplysningerne registreres hos BELEZA IVS og opbevares i 5 år, jf. krav i bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles oplysninger via hjemmesiden, sikres det altid at ske ved afgivelse af Kundens udtrykkelige samtykke, således at Kunden er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor. Oplysningerne afgivet til BELEZA IVS videregives ikke til tredjemand, og der registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Lovvalg og Værneting:
Samhandlen med BELEZA IVS er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, som måtte udspringe af eller i tilknytning til nærværende Handelsbetingelser, skal såfremt den ikke kan løses i mindelighed, afgøres efter dansk ret.